Dawn of War 3 infók

Új információk kerültek napvilágra a Dawn of War harmadik részéről.

Dawn of War 3 infók

A Relic Entertainment bejelentette, hogy a Dawn of War harmadik részében a játékosok létrehozhatják saját egyedi hadseregeiket.

"A fejlesztés alatt álló részben fontos szerepet kap, hogy éreztessük a játékosokkal, hogy a Warhammer 40K háborúja végtelen" – mondta James McDermott marketing menedzser egy interjúban.

„Mivel láttuk a Dawn of War II Retribution-ben és a letölthető tartalmaiban, hogy a Warhammer 40K játékosai imádnak hadseregeket építeni és egyedivé tenni azokat, ezért úgy döntöttünk, hogy a harmadik részben ez kiemelt fontossággal fog bírni. Rengeteg lehetősége lesz a játékosoknak, hogy fejlesszék és felépítsék saját seregeiket, mindent megteszünk, hogy ez a rész jó legyen” –tette hozzá McDermott.

A fejlesztők szeretnék elérni, hogy ne legyen két hasonló hadsereg, és szeretnének több mindent átvenni a Games Workshop táblás játékából is.

Danny Bilson THQ főnök szerint a Dawn of War III 18-24 hónappal a Dawn of War II után fog megjelenni, tehát várhatóan 2012. augusztus és 2013. február között.

A THQ főnöke kiemelte, hogy az új részben sokkal több stratégiai komponens lesz, terveik szerint lesz egy globális háború, kis taktikai csatákkal hasonlóan egy MMO játékhoz.

Akik játszottak a Dawn of War második részével azok észrevették, hogy a bázisépítés az első részhez képest gyakorlatilag megszűnt. A Retributionben már visszahoztak valamennyit, a harmadik részben pedig szeretnék növelni a háború intenzitását, kérdés, hogy ez alatt a bázisépítés visszatérését értik-e, vagy esetleg valami más új lehetőséget.

A játékról a német Gamescom-on tudhatunk meg több dolgot jövő hónapban.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward