David Jaffe új stúdiója

A The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency csak akkor készít játékokat, ha épp nem szellemekre vadászik

David Jaffe új stúdiója

A God of War és a Twisted Metal sorozatokról ismert David Jaffe bejelentette hogy új stúdiója a The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency névre hallgat, és máris egy új játékról szóló szerződést írt alá kiadójával. A 80-as évei felé közelítő Bartlet Jones, akiről a stúdió a nevét kapta (ok, inkább a játék, de azért el kell ismerni, jól hangzik ez a kitalált sztori) szellem- és démonvadász, de ért a vérfarkasokhoz is.

"Kb. egy éve kezdtünk ötletelni a játékkal kapcsolatban, és sokakat érdekelt, sok helyen bemutattuk"- mesélte David Jaffe a Polygonnak adott interjújában. "Egy jól ismert és elterjedt műfajba tartozik, de van pár ötletünk a játékmenettel és a koncepcióval kapcsolatban, ami szerintünk új, izgalmas és feldobná a témát. A kiadó, amellyel szerződést kötöttünk pozitívan állt hozzá, és nem azt mondta, 'itt ez a pénz, szállítsátok le a játékot 18 hónap, vagy két év múlva', jól álltak hozzá a prototípushoz. Ez az, amit imádok. Építs egy csapatot, és találd meg a játékodat."

Jaffe elmondta, hogy ne egy Skyrim méretű eposzi játékra számítsunk, de az biztos, hogy a darab kellően szórakoztató lesz, és ha bejön nekik, akkor nagyobb méretekben is tudnak majd gondolkodni. A kiadó kilétét illetően sokan a Sony-ra spekulálnak, mivel velük Jaffe már régóta jó kapcsolatban áll, de szóba került még a Microsoft és a Ubisoft neve is - az alkotó egyelőre nem árulhatta el, melyikükkel kötött szerződést. Egyelőre még az sem biztos, hogy a kiadónak tetszeni fog, amit a csapat kihoz az ötletből, így még az is előfordulhat, hogy Bartlet Jones végül a Kickstarteren köt ki.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward