Dátumot kaptak az Assassin's Creed Chronicles záró részei

Az Indiában és Oroszországban játszódó befejező epizódok csak jövőre jelennek meg.

Dátumot kaptak az Assassin's Creed Chronicles záró részei

A Ubisoft terve eredetileg az volt, hogy az Assassin's Creed Chronicles mindhárom részét megjelenteti idén ősszel, erről azonban végül letett a kiadó, nem akarta ugyanis, hogy bármi elterelje a figyelmet az Assassin's Creed Syndicate-ről. Ennek megfelelően a Chronicles még ki nem adott két epizódja jövőre csúszik át.

Az Assassin's Creed Chronicles: India január 12-én érkezik, míg az Assassin's Creed Chronicles: Russia február 9-én, mindegyik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ezen a napon aztán megjelenik egy Trilogy Pack is, ami egyben tartalmazza mindhárom részt, és elérhető lesz digitálisan, valamint dobozos formában is. Majd ezután PS Vitára is megjelenik a trilógia egyben, április 5-én.

Míg az első rész, az Assassin's Creed Chronicles: China főszereplője az a Shao Jun volt, aki korábban az Ezio köré írt animációs filmben, az Assassin's Creed Embersben jelent meg, addig az India és a Russia főhőse képregényekben szerepeltek korábban. Az India főszereplője Arbaaz Mir, míg a Russia főszereplője Nikolaï Orelov.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward