Dátumot kapott az Overwatch, nyílt béta is lesz

Az Overwatch megkapta végleges megjelenési dátumát, ami érdekes módon pont ugyanarra a napra esik, amikor a Gearbox-féle Battleborn is elrajtol.

Dátumot kapott az Overwatch, nyílt béta is lesz

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy az Overwatch május 24-én jelenik meg. Érdekes módon ugyanezen a napon jelenik meg a hasonló stílusú Battleborn is a Gearbox fejlesztésében, a véletlen (?) egybeesésre pedig a Gearbox-vezér Randy Pitchford csak ennyit reagált: "Sh*t just got real."

Előtte azonban még mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni az Overwatch-ot, ugyanis május 5-től 9-ig egy nyílt bétát tart a stúdió, amihez egyébként az előrendelők már május 3-tól hozzáférhetnek (azon felül, hogy megkapják ajándékba a Noire skint is a Widowmaker nevű karakterhez). A béta alatt mind a 21 hős kipróbálható lesz egyébként.

A boltokban és digitálisan is megjelenő Overwatch: Origins Edition kereken 59,99 euróba kerül majd PC-n, és 69,99 euróba PS4-en és Xbox One-on. Ez öt különböző karakterhez ad különleges skineket, továbbá néhány extrát más Blizzard-játékokhoz: a Baby Winston pet kerül be a World of Warcraftba, és a Tracer nevű hős a Heroes of the Stormba, de ezekkel kapcsolatban minden részlet megtalálható a hivatalos oldalon.

Ezen kívül lesz egy, csak boltokban megvehető gyűjtői kiadás 129,99 eurós ajánlott fogyasztói áron ami az Origins Edition minden digitális tartalmával rendelkezik, valamint jár hozzá egy művészeti album, egy soundtrack és egy szoborka.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward