Dátumot kapott az Overwatch, konzolokra is jön

Véletlenül kerültek ki információk a játékról, még a BlizzConos bejelentés előtt.

Dátumot kapott az Overwatch, konzolokra is jön

Ma kezdődik a Blizzard saját konferenciája, a BlizzCon, ahol számos érdekes dologra és bejelentésre számítunk. Ezek közül az egyik az lett volna, hogy a stúdió végre hivatalosan is bejelenti, hogy konzolokra jön az Overwatch.

Nos, nem kellett várnunk a bejelentésig, ugyanis véletlenül felkerült a játék weboldalára egy kép, ami mindent elárul - persze hamar le is vette a Blizzard, de addigra már késő volt. A képről kiderül, hogy a játék a PC mellett megjelenik PS4-re és Xbox One-ra is, sőt, az is szerepel rajta, hogy a megjelenés várható dátuma 2016. június 21.

Egyelőre egy dolog nem biztos még: az árazás. A Blizzard továbbra sem beszélt arról, hogy free-to-play vagy fizetős játék lesz az Overwatch, ami konzolokon különösen érdekes kérdés, hiszen ott már eleve fizetünk havidíjat a multiplayer elérhetőségéért.

Egy másik feltűnő dolog a képen, hogy az Overwatch alatt az Origins Edition szerepel. Az internet népe hamar rátalált a GAME áruházlánc oldalain arra, hogy mit is takar ez a kiadás:

- 21 hős

- 5 skin: Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Slipstream Tracer

- További Overwatch-témájú tartalmak más Blizzard-játékokhoz: Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, StarCraft 2 portrék, Hearthstone Cardback, Diablo 3 - Mercy Wings.

A BlizzConon ezen kívül még arra számítunk, hogy bejelentik az utolsó három hőst.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward