Dátumot kapott a Life is Feudal

A középkori faluépítős, harcolós multiplayer játék hamarosan kijön Steam Early Accessből.

Dátumot kapott a Life is Feudal

A középkori sandbox játék több mint egy éve, egészen konkrétan tavaly szeptember óta tengeti életét a Steam Early Access rendszerében. Ezen idő alatt a játékosok alaposan letesztelték, és tartalmilag is kibővült, így a fejlesztők úgy érezték, eljött az idő a tényleges megjelenésre - ami egyébként november 17-én esedékes.

A Life is Feudal lényege, hogy legfeljebb 64 játékos beszabadul egy középkori világba, ahol részletekbe menően befolyásolhatják a föld és a környezet alakulását. Különböző terményeket és nyersanyagokat kell betakarítanunk, ezekből pedig aztán falvakat és fegyvereket kell készítenünk. A játék arra igyekszik rávenni minket, hogy működjünk együtt társainkkal egy prosperáló település kiépítésében, és annak megvédésében - az ellenség ugyanis támadhat, meg persze mi is őt.

A támadások során rombolhatunk és ellophatjuk a felebarátaink által megtermelt javakat. A fejlesztők komplex harcrendszert ígérnek, aminek keretein belül a kurzor mozgatásával határozhatjuk meg a kardcsapások irányát. Ezen kívül felbérelhetünk NPC-ket, hogy harcoljanak az oldalunkon.

A játék teljes címe egyébként Life is Feudal: Your Own, nem véletlenül, ugyanis érkezik majd belőle egy MMO-változat is, amit jelenleg kifejezetten fantáziadús módon Life is Feudal: MMO néven emlegetnek a készítők.

Az új előzetest Sean Bean narrálja, akiről nem tudjuk, hogy meghal-e.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward