Dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Még idén megjelenik a játék.

Dátumot kapott a Gran Turismo Sport

A mai napon Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetője elárulta, hogy a Gran Turismo Sport még idén megjelenik, egészen pontosan november 15-én.

Habár még mindig nem tudni pontosan mindent a játékról, úgy tűnik, hogy egyszerre szolgál prológusként a teljes Gran Turismo 7-hez, miközben kifejezetten az esportra is koncentrál. Annyira, hogy ez lesz az első autós játék, amin belül olyan versenyeket szerveznek, melyeket az autósportok hivatalos felügyelőbizottsága, a FIA (Federation International Automobile) szabályoz.

Továbbá jelenleg az is biztos, hogy 137 prémium autó kerül be a játékba, azt azonban nem tudni, hogy a "sima" autók (tehát a korábbi konzolokról származó modellek, belső nélkül) megmaradnak-e. A megfogalmazás alapján valószínűleg igen.

A sorozatban elsőként itt mutatkozik be a matricakészítő, így némileg testreszabhatjuk majd autóink külsejét, illetve jön két teljesen új pálya, a Northern Isle Speedway (ez egy oválpálya), illetve Tokió belvárosában kialakított aszfaltcsíkot is kapunk. Összességében egyébként 19 helyszínre, és 37 különböző pályakialakításra számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward