Dátumot kapott a Destiny új kiegészítője

Sok új tartalom érkezik a játékba, de új raid ezúttal nem lesz.

Dátumot kapott a Destiny új kiegészítője

Majdnem hat hónappal az előző nagy DLC után, május 19-én érkezik a Destiny - House of Wolves című új kiegészítője. A csomag tartalmaz majd új sztori küldetéseket, három új kompetitív többjátékos pályát és egy kooperatív strike-ot, valamint egy új játékmódot a Crucible-ben.

Érdekes módon azonban ezúttal (és a korábbi szivárgásoknak ellentmondóan) új raidet nem kapunk. Cserébe egy másfajta endgame mókát talált ki a Bungie, ami szintén a kooperatív játékra koncentrál, és az ígéretek szerint nagyon nagy lesz az újrajátszhatósági értéke. Ez egyfajta aréna lesz egyébként, ami a The Prison of Elders néven fut majd.

Szintén új, bár kompetitív játékra kihegyezett játékmód lesz a Trials of Osiris, amibe egy Strange Coin kifizetése után léphetünk be, és magas szintű felszereléseket szerezhetünk meg jutalomként. Ez egyébként a jelenleg nem bejárható és nagyon misztikus Reefen belül kap majd helyet.

A készítők ezek mellett megígérték, hogy igyekeznek rendbe tenni az itemizációt, és hamarosan közlik majd a néppel, hogy milyen utakat kínálnak a jelenlegi exotic és legendary felszerelések további fejlesztésére.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward