Dátumot kapott a Battlefield 1 bétatesztje

És egy új előzetes is érkezett...

Dátumot kapott a Battlefield 1 bétatesztje

Habár a holnapi napon (a GamesCom alkalmából) komoly infóbombára számítunk a Battlefield 1-gyel kapcsolatban, az Electronic Arts már a mai napra is tartogatott nekünk meglepetést.

Bejelentették ugyanis, hogy a Battlefield 1 mindenki számára nyílt bétatesztje augusztus 31-én kezdődik PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Aki azonban benne van a Battlefield Insider programban, vagy legkésőbb augusztus 21-ig feliratkozik, korábban hozzáférhet majd a bétához - az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mennyivel korábban.

A tesztben a sivatagos Sinai Desert pálya vesz majd részt, amin két játékmódot próbálhatunk ki. Az egyik a 64 fős Conquest, ahol a szokásoknak megfelelően a pálya különböző fontos pontjait kell uralom alatt tartanunk, míg a másik a 24 fős Rush, ahol az egyik csapatnak távíróoszlopokat kell megvédenie a támadóktól.

Végül pedig következetten az új előzetes, ami alapján elmondható, hogy ez a játék továbbra is piszok jól néz ki. A Battlefield 1 végleges megjelenésére egyébként október 21-én kell számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward