Dátumot és előzetest kapott a Homeworld Remastered

Már csak pár hetet kell várni a felújított Homeworldre, és érkezik egy új rész is, ami az előzményeket meséli el.

Dátumot és előzetest kapott a Homeworld Remastered

A Relic által fejlesztett, 1999-ben megjelent Homeworld sokak szerint a mai napig a legjobb űrstratégiai játék. Nem csoda, hogy a Gearbox lecsapott névre a THQ csődje után, és magához csábított néhány fontosabb tagot az eredeti fejlesztőcsapatból. Az ő közreműködésükkel készült el a Homeworld Remastered, mely tartalmazza az első és második rész teljes felújítását, és február 25-én jelenik meg Steamen.

A felújítás során a játék teljesen új textúrákat, modelleket és rendermotort kapott, mely az ígéretek szerint mindenféle modern effektet hoz be az űrharcok világába. Ezen kívül teljesen újravették a zenéket, valamint az eredeti színészek közreműködésével a hangalámondásokat is.

Továbbá minden vásárló megkapja majd a két Homeworld-részt eredeti, érintetlen formájában is - itt a fejlesztők csak kompatibilitási módosításokat végeztek el, hogy az anyag fusson a legújabb operációs rendszereken és a legfrissebb videokártyákkal. Ezen kívül szintén minden vásárló hozzáférést kap a megjelenéssel egyidőben induló Homeworld Remastered többjátékos bétateszthez, mely a Steam rendszerén fut majd.

Ez még nem minden. A Relic két egykori veteránja, Rob Cunningham és Aaron Kambeitz egy új stúdiót alapított Blackbird néven, és a srácok a Gearboxszal közösen egy teljesen új játékon dolgoznak. Ez a Homeworld Shipbreakers, ami az első Homeworld előzményeként szolgál majd, de egyelőre ennél többet nem tudunk róla.

Most pedig jöjjön egy hangulatkeltésre és egy játékmenetre kihegyezett előzetes:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward