Dante's Inferno: Az első részletek

A PSM-ben (PlayStation Magazine) megjelentek az első részletek az EA pokláról, melyet leginkább úgy lehet leírni, mint a God of War és a Dead Space keverékét.

Dante's Inferno: Az első részletek

A PSM-ben (PlayStation Magazine) megjelentek az első részletek az EA pokláról, melyet leginkább úgy lehet leírni, mint a God of War és a Dead Space keverékét.

Ahogy azt már korábban is írtuk, a fejlesztői ugyanazok lesznek mint a Dead Space-nek (EA Redwood Shores). A játék egy kedves kis TPS lesz, mely nyomon követi Dantét a pokol legmélyebb elfajzott bugyrain keresztül, hogy megtalálja kedvesét, Beatricét.

Ami a PS-es irányítást illeti, annyit már tudni lehet, hogy a jobb analóg karral kitérhetünk, a nehéz és könnyű támadás a négyzet illetve a háromszög gomb, amúgy God of War stílusban. Ha nyomva tartjuk az R1et és mellé nyomunk egy négyzetet, kapunk egy DMC-s kombót: feldobjuk a levegőbe nyomorult kis pokolfajzat barátunkat és néhány gyors könnyű támadással megsorozzuk. A kombók általában véve elég egyszerűek, csak rá kell feküdni a két ütésfajtára és már jönnek is maguktól...

Az ellenfelek haláluk után (hát hányszor kell egy szegény bűnösnek meghalni?! :) ) élet és mágia orbokat hagynak maguk után, de ládákban is találhatunk bőséggel utánpótlást ezekből.

Lesznek a játékban quick time események (QTE) is, amikor egy bejátszás során ha a helyes gombokat nyomjuk, akkor például felmászhatunk egy 2 emelet magas démonlovason, a lovast könnyedén elintézve pedig megszerezhetjük annak takaros kis paripáját...

Ha mindent egybevetünk, akkor aki szereti az akciójátékokat, és odavolt a God of War-ért, annak jó eséllyel ez a játék is be fog jönni. A szörnyek, a démonok és a helyszínek borzongatóak, szóval az összhatás nem okoz különösebb csalódást.

A játék év vége felé várható PS3-ra, PC-re és Xbox 360-ra.

                           

A trailer jobb minőségben megtekinthető a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward