DA: Inquisition - Mi írjuk a történelmet...

Íme, a döntések és mentések vártornya...

DA: Inquisition - Mi írjuk a történelmet...

A BioWare úgy döntött, hogy a Dragon Age esetében is komolyabban veszi az egyes részek között átívelő választásokat. A Mass Effect 3-nál úgy oldották meg a mentéssel nem rendelkezők felzárkóztatását, hogy a játék feltett nektek jó néhány kérdést, ami alapján utólagosan helyére tette a korábbi döntéseket, vagy legalábbis azok egy részét. Mostantól a Dragon Age-ben is lesz ilyen mechanika, ennek megtestesítője pedig a Dragon Age Keep.

"A Dragon Age Keepben testreszabhatjátok a világ történelmi állapotát, úgy, hogy az egyezzen az általatok vizionált Dragon Age: Origins és Dragon Age 2 sztori döntésekkel" - olvashatjuk a gyakran ismételt kérdések szekcióban. "Ehhez hozzátartoznak a hősötök tulajdonságai, a társaitokkal kialakított kapcsolatok, küldetés eredmények és még sok minden más. Állítsatok be annyi részletet, amennyit csak akartok... Az új játékosoknak a Keep segíteni fog megismerni az embereket, helyeket és eseményeket, akik és amik a Dragon Age Inquisition-ig formálták a világot."

Mivel az Inquisition játszható lesz next-gen konzolokon is, ezért a mentési adatok a felhőbe kerültek, vagyis a "vártorony" a fellegekbe tör... A Keep előnye, hogy segítségével kipróbálhattok olyan szcenáriókat is, amik eltérnek az eddigi végigjátszásaitoktól. Így nem kell többet feltennetek a kérdést, hogy "Mi lett volna ha?".

Ha nem akartok sokat pepecselni az egyéni beállításokkal, lesz lehetőség arra, hogy beimportáljátok a save fájljaitokat a Keep-be. Részt vehettek a szolgáltatás bétatesztjén is, erre itt tudtok jelentkezni. Várhatóan 2014 elején indítják el. Az ok, amiért külön tesztelik a Keep-et, hogy nem akarják, hogy bármi ütközés forduljon elő a mentett állások adatai között. A Dragon Age Origins nagyjából 600 változót vitt át a Dragon Age 2-be, így nagyon komplex az egész rendszer. A jelenlegi save importok elég bugosak, Mark Darrah elismerte, hogy ez az ő hibájuk és mindent megtesznek amit csak lehet, hogy kijavítsák a hibákat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward