DA II: PC DRM

A Dragon Age II nem Steames PC változatai néhány nap elteltével online ellenőrzést fognak megkövetelni tőletek.

DA II: PC DRM

A Dragon Age II nem Steames PC változatai néhány nap elteltével online ellenőrzést fognak megkövetelni tőletek. Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hány napot játszhattok offline, mielőtt a játék lakatot tesz magára. "Nem próbáljuk elkerülni a kérdést, egyszerűen még csak nem határoztuk meg." - árulta el Fernando Melo a hivatalos fórumokon.

Ez a kalózellenes próbálkozás nem igényel majd lemezellenőrzést és nem lesz korlát az installációk számán sem, de 24 óra leforgása alatt nem játszhattok a játékkal 5 különböző PC-nél többről. Mindössze annyi a kikötés, hogy install után legalább egyszer lépjetek be az EA azonosítótokkal, hogy ezzel igazoljátok játékotok eredetiségét.

A lényeg az, hogy nem kell folyamatosan online csücsülnötök, egy bejelentkezést még egy tárcsázós netről is meg lehet oldani. Ezek a nem Steames verziók tartalmaznak majd egy "megjelenés kontroll" funkciót is, ez mindössze annyit tesz, hogy nem enged a hivatalos megjelenés napjáig játszani a játékkal. Amint eljön a nagy nap, eltávolítja magát. Ha már ennyit beszéltünk róluk: a Steames változatok csak a disztribúciós rendszer DRM-ét fogják használni és semmi mást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward