Cyberpunk karakter testreszabás

Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi kapcsolattartója elárulta, hogy a karakter testreszabási lehetőségek nagyon erősen kötődnek majd a Cyberpunk fő sztorijához.

Cyberpunk karakter testreszabás

Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi kapcsolattartója elárulta, hogy a karakter testreszabási lehetőségek nagyon erősen kötődnek majd a Cyberpunk fő sztorijához. A hivatalos honlap Q&A rovatában kifejtette, hogy a fejlesztők megtartják az asztali változat rendszerét teljes egészében, így teljes mértékben a saját szájízetek szerint alakított karakterrel rohangálhattok majd Night Cityben.

 

"Ellentétben a megszokott fantasy felállással, ahol harcosok, íjászok és mágusok vannak, mi valami teljes másra hajtunk. Minden szerepkörhöz speciális képességek tartoznak, amik hatással lesznek a statjaitokra különböző módokon. Itt van igazából a kihívás, egy olyan játékot akarunk csinálni, ahol a testreszabás szorosan kapcsolódik a történésekhez."

 

"Hisszük, hogy ezáltal egy olyan játékot tudunk alkotni, melyben a különböző szerepkörbeli választások egy nagyon magával ragadó sztorit hoznak, úgy mint a The Witcherben. Szabadságot szeretnénk adni a játékosoknak, hogy úgy alakítsák a főszereplőt, mint Geraltot a Witcherben. Úgy tervezzük, hogy megengedjük majd, hogy változtassák a statjaikat, felszerelésüket, implantjaikat és még sok minden mást."

 

További részletek az év hátralévő részében várhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward