Csúsznak az Elite: Dangerous új tartalmai

A fejlesztők teljesen ráfeküdtek a hibajavításra.

Csúsznak az Elite: Dangerous új tartalmai

A Frontier Development eredetileg azt tervezte, hogy az Elite: Dangerous következő nagyobb tartalmi frissítése decemberben érkezik meg. Ez a Fleet Carriers lett volna, amivel (a nevének megfelelően) hatalmas űrhajók érkeznek majd a játékba, melyek egyfajta központként funkcionálnak a kisebb hajók számára. Na, most ezt át lehet húzni, ugyanis idén és a jövő év egy részében is inkább a hibák javítására koncentrálnak majd a fejlesztők.

A Frontier azután döntött így, hogy a szeptemberi frissítés számos nem várt hibát hozott magáva. "Ezen hibák némelyike erősen befolyásolta az Elite: Dangerous élvezhetőségi faktorát. A csapat keményen dolgozott, hogy a kritikus dolgokat kijavítsa, és már több patch-et is kiadtunk, a továbbiakat pedig minél hamarabb szeretnénk megoldani" - nyilatkozta Will Flanagan közösségi menedzser.

Flanagan szerint sok munka van még hátra, és a játékosok egyértelműen jelezték, hogy inkább a hibák javítását várják az új tartalmak előtt. Ezen kívül azt is kérték, hogy a közösség szorosabban működhessen együtt a fejlesztési folyamatokban.

Ezért a megoldás az, hogy mostantól kezdve a jövő év egy részében kizárólag a hibajavításra, és a játék régóta fennálló problémáinak megoldására koncentrál a csapat az új tartalmak helyett. Mindezek három-négyhavonta érkező nagyobb frissítések formájában fognak megvalósulni, melyek előtt mindig publikus bétatesztet tartanak majd. Az első ilyen frissítés bétatesztje decemberben kezdődik, és ha csak nincsenek nagy problémák, akkor 2020 elején élesedhet.

Ez viszont azt hozza magával, hogy a Fleet Carriers frissítés csak valamikor 2020 második negyedében érkezhet meg a jelenlegi tervek szerint, az eredetileg tervezett december helyett. Ez azonban lehetőséget ad arra is, hogy az új tartalom már kifinomultabb, bővebb formában jelenleg meg, és persze maga a játék is eleve jobb formában lesz, mire megérkeznek az új tartalmak.

Flanagan elmondta, hogy a következő fizetős kiegészítőt továbbra is 2020 végén tervezik kiadni, ezzel kapcsolatban nem változott a menetrend. Ezzel együtt a kiegészítő tartalmáról továbbra sem nagyon tudunk semmit.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap