Csúszik az Asura's Wrath

A Capcom bejelentette, hogy az Asura's Wrath megjelenését eltolták március 9-re. Az eredeti dátum február 24-e lett volna.

Csúszik az Asura's Wrath

A Capcom bejelentette, hogy az Asura's Wrath megjelenését eltolták március 9-re. Az eredeti dátum február 24-e lett volna. A Capcom a brit piac bizonytalanságát jelölte meg indokként, amivel valószínűleg a GAME helyzetére utalt, ahol nem olyan rég elbocsátások voltak a felső vezetés szintjén is. A játék és a kiadó környékén tehát nincs probléma.

Az Asura's Wrath PS3-ra és Xbox 360-ra jön majd és kizárólag single player játék lesz. A fejlesztője a Cyber Connect 2, akik a Naruto játékokat is csinálták. A sztori szerint nekünk Asura szerepében meg kell majd bosszulnunk a feleségünk halálát (na és lányunk lenyúlását). Az alapot az ázsiai mitológia adja, de japán csavarral élve sci-fi elemeket is kevernek a történetbe. A felépítés epizodikus lesz, akár egy TV sorozat. Asura hangját Liam O'Brian adja, akinek a Darksdiers-es War életre hívását is köszönhetjük.

A japán nyelv értőinek vagy rajongóinak további jó hír, hogy a nyugati kiadásban választhattok a japán és az angol szinkron között.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward