Csúszik a Star Citizen harci moduljának megjelenése

Chris Roberts elmondta, hogy nem akarja instabil állapotban kiadni a modult.

Csúszik a Star Citizen harci moduljának megjelenése

A Cloud Imperium Games későbbre halasztotta a Star Citizen harci moduljának megjelenését. Az Arena Commander névre hallgató modulnak ma kellett volna kijönnie, de Chris Roberts úgy döntött, hogy elhalasztja, mivel több kritikus probléma is van vele.

Tegnap éjjel még két olyan bug is volt, ami miatt a játék nem működött és vagy fél tucat komolyabb hiba. "A mai legnagyobb problémánk egy új keletű DirectX fagyás, ami tönkreteszi a Vanduul Swarm szóló játékmódot, amihez minden támogatónknak hozzáférést fogunk adni" - magyarázta Roberts a RobertsSpaceIndustries.com-on olvasható blogjában. "Butaság lenne egy instabil programot kiadni, még akkor is, ha alfa előttiről van szó, csupán azért, hogy betartsuk a belső határidőt."

"A Star Citizen a közösségi finanszírozás erejének köszönheti létét: egy kiadó rákényszerítene minket arra, hogy holnap leadjuk a játékot, függetlenül attól, milyen állapotban van... de mivel titeket a minőség érdekel, nem pedig a befektetés megtérülése, mint a részvényeseket, ezért még rá tudunk szánni pár napot, hogy olyasmit adjunk ki a kezünk közül, ami stabilan működik."

"Tudom, hogy nem ezt a hírt akartátok hallani ma este. Senki sem szeretné jobban, hogy az Arena Commanderrel játszhassatok, mint én."

"Az ilyesmi megtörténhet egy nyitott fejlesztés során, különösen, ha a kódot és a tartalmakat sokkal hamarabb osztjuk meg, mint ahogy azt hagyományos fejlesztés során tennénk. De nem hiszem, hogy ezt máshogy akarnátok!"

"A Star Citizen csapat hihetetlen lelkesedésetekből és energiátokból nyer erőt, és mindennél jobban szeretnénk látni, mi történik, ha kijuttok a világűrbe."

Roberts elmondta, hogy a fejlesztőcsapat naponta fogja tájékoztatni a támogatókat, amíg a modul megjelenik. Ezekben a jelentésekben benne lesz a bugok listája is, és a támogatók látni fogják, hogy haladnak a kijavításukkal. A Star Citizenre a gyűjtés 3 napja 44 milió dollárnál tartott, ennyiből csak ki tudják hívni a csótányírtókat. A Cloud Imperium Games egyelőre nem jelentette be az új megjelenési időpontot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward