Csúszik a Driveclub megjelenése

A Sony megerősítette, hogy A Driveclub nem lesz a PS4-el együtt induló címek között.

Csúszik a Driveclub megjelenése

A héten terjengő pletykák, amelyek a Driveclub csúszásáról számoltak be sajnos igaznak bizonyultak, a Sony megerősítette, hogy a darab valóban késni fog, nem lesz kész a PS4 indulására. A The Evolution Studios versenyjátéka 2014 elején láthat csak napvilágot, az indok az volt, hogy még időre van szükség ahhoz, hogy olyan lehessen, amilyennek elképzelték.

A hírt a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida közölte a PlayStation Blogon: "Az SCE Worldwide Studios és az Evolution Studios csapata azt a nehéz döntést hozta, hogy 2014-re tolja át a Driveclub és a Driveclub PlayStation Plus Edition megjelenését."

"A döntés a PlayStation Plus tagok Instant Game Collectionjére is kihatással van. A Driveclub PlayStation Plus Edition változatlanul része lesz a Instant Game Collectionnek, miután megjelent. Örömmel jelenthetem, hogy s PS4 indulásakor a Compulsion Games nagybecsű játéka, a Contrast is ingyenesen elérhető lesz az Instant Game Collection részeként a PlayStation Plus tagok számára."

"Megértjük, hogy a csúszás sokak számára jelent csalódást, de biztosíthatunk mindenkit, hogy a döntést azért hoztuk, hogy amikor a Driveclub indul, valóban meg tudja valósítani a következő generációs autóversenyről szóló elképzelést."

"A Driveclub egy igen ambiciózus versenyjáték, és fantasztikusan néz ki. Az extra idő lehetővé teszi a csapat számára, hogy a darab még látványosabb legyen, és még jobb élményt nyújtson. Biztosíthatunk mindenkit, hogy megéri majd a várakozást."

A konzollal együtt induló PS4-es címek közül ez már a második, ami csúszik, a Ubisoft ugyanis pár napja jelentette be, hogy a Watch Dogs csak 2014 tavaszán jelenhet meg. A Driveclub késésének persze erősebb a hatása a PS4-re, mivel a Watch Dogs csúszása az Xbox One-t is érinti, hiszen a játék náluk is az induló címek között szerepelt. A Driveclub kiesése miatt a PS4-nek nem lesz autóversenye az induláskor, míg az Xbox One-nál ott lesz a Forza Motorsport 5, mint húzó cím.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward