Csúszik a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy szuperhősös MMO játéka, a DC Universe Online november 2-ről 2011 elejére csúszik.

Csúszik a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy szuperhősös MMO játéka, a DC Universe Online november 2-ről 2011 elejére csúszik. Ez a beígért bétatesztre nincs hatással, az jövő héten indul, ahogy azt korábban megígérték.

"A SOE elkötelezett arra, hogy az elérhető legmagasabb minőségű játékélményt hozza el" - nyilatkozta John Smedley, a SOE feje. "A játék nyilvános bétatesztjének indulásával ez a plusz idő lehetővé teszi számunkra, hogy komolyan foglalkozzunk a játékosok által nyújtott visszacsatolásokkal. Ha már jobban benne leszünk a bétatesztben, akkor majd többet tudunk mondani a játék új megjelenési dátumáról."

Smedley a játékot "a PS3 első MMO játékának" nevezte, bár ha jobban meggondoljuk, akkor így már versenyben van az FF XIV-gyel ezért a címért, lévén a Square Enix márciusra ígérte a legújabb Final Fantasy MMO PS3-as megjelenését.

A DCUO bétameghívásait jövő héten kezdik majd szétküldeni a játékosoknak. Az Észak-amerikai játékosoknak szerencséje van, amennyiben előrendelik a játékot még november 15 előtt, fix helyet kapnak a tesztre.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward