Csúszik a Battlefield 5

Senki nem gondolta volna, hogy ilyet meglép az Electronic Arts az egyik legnagyobb őszi címével.

Csúszik a Battlefield 5

Meglepő lépésre szánta el magát az Electronic Arts, olyanra, amire ilyen kevéssel a megjelenés előtt, egy ekkora címnél ritkán szánja el magát nagy kiadó: elcsúsztatták a Battlefield 5 megjelenését az eredeti október 19-ről november 20-ra, vagyis kicsit kevesebb, mint öt héttel később érkezik a játék.

A hivatalos kommunikáció szerint minderre a zárt alfatesztekből érkező visszajelzések miatt volt szükség: a DICE szerint a játékosok meggyőzték őket, hogy alakítsanak még az alapvető játékmeneten, beleértve annak sebességét, valamint a többi játékos láthatóságán, a fegyverek visszajelzésein és a mozgáson.

Nem hivatalosan azonban több más oka is lehet a csúszásnak. Az egyik, hogy a Battlefield 5 felvezető marketingje eddig nem sikerült valami jól, a játékosokban sok a kérdés, és így a Cowen piaci elemző cég szerint az előrendelések messze elmaradnak a várakozásoktól.

Nem lehet tudni például pontosan, hogy mely játékmódok kerülnek be biztosan az indulásra, azt például egyértelművé tette a DICE, hogy a beígért Battle Royale mód biztosan nem lesz ott a startkor. Talán ez az idő elég lesz arra, hogy ezt is betegyék?

Ezen kívül azt is érdemes figyelembe venni, hogy az eredeti dátum kicsit szerencsétlen volt, hiszen így a játékot pont szendvicsként fogta volna közre a Red Dead Redemption 2 és a Call of Duty: Black Ops 4. Azt túlzás lenne állítani, hogy ezzel a Titanfall 2-höz hasonlóan meghalni küldte volna ki a játékot az Electronic Arts, mert azért a Battlefield jóval nagyobb cím annál, de az új dátum minden szempontból szerencsésebbnek tűnik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap