Csaló akarta megszüntetni a WatchDogs védjegyet

Valaki a Ubisoft nevében nyújtott be a Watch Dogs védjegy azonnali megszüntetését kérő hamis okiratokat.

Csaló akarta megszüntetni a WatchDogs védjegyet

A Ubisoft főnökének, Yves Guillemotnak a nevében próbálta meg megszüntetni egy csaló az új-generációs kiberthriller, a WatchDogs védjegyét. A csalási kísérlet után már rögtön szárnyra is keltek a pletykák, hogy a Ubisoft a védjegy megszüntetésével a játékot is a süllyesztőbe akarja juttatni.

A Ubisoft ügyvédei gyorsan reagáltak a történtekre és benyújtottak egy dokumentumot, amelyben jelezték, hogy az előzőt nem ők nyújtották be, és az hamisítvány.

"2014 február 1-én a Ubisoft emailt kapott a TEAS@uspto.gov címről, amelyben értesítették, hogy azonnali megszüntetési kérelmet nyújtottak be a 85642398 szériaszámú applikációra. Az azonnali megszüntetésről szóló kérelmet Yves Guillemotnak, az Ubisoft Entertainment főnökének kellett volna aláírnia. Azonban Guillemot úr nem írta alá a szóban forgó kérelemet, és nem is nyújtott be azonnali megszüntetésről szóló kérelmet. Az azonnali megszüntetésről szóló kérelem hamis, és nem a Ubisoft Entertainment vagy annak képviselője nyújtotta be."

A Ubisoft a hatóságokkal együtt már dolgozik rajta, hogy a védjeggyel kapcsolatban minden újra a helyére kerüljön. Az eset nem érinti a Watch Dogs fejlesztését, vagy kiadását. A játék a csúszások után idén tavasszal fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, a Wii U verzió megléte egyelőre bizonytalan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward