Csak szeptemberben jön a Wasteland 2

A tervezett augusztusi megjelenés valószínűleg szeptemberre csúszik.

Csak szeptemberben jön a Wasteland 2

Az inXile Entertainment bejelentette, hogy a Wasteland 2 megjelenése valószínűleg csúszni fog, így augusztus helyett várhatóan szeptember első vagy második hetében fog kijönni. A project vezetője, Chris Keenan ezt azzal magyarázta, hogy diszkekkel és egyéb kézzelfogható tárgyakkal, ajándékokkal kapcsolatos dolgokat is le kell szervezniük. Amint lehet, a fejlesztők közölni fogják a pontos dátumot.

Időközben frissítették a játék Steam Early Access verzióját, amely rengeteg javítást kapott: alakítottak többek között a játékegyensúlyon, az ellenfelek mesterséges intelligenciáján, a fegyvereken és a szakértelmeken is. Optimalizálták a memóriahasználatot, a töltési időket, a kezelőfelület szebb és használhatóbb lett, és már minitérkép is van. A játék új hangokkal és látványeffektekkel is bővült. A megjelenést követően azoknak, akik diszken jutnak hozzá a Wasteland 2-höz, szükségük lesz egy letölthető frissítésre, a digitális változat tulajdonosai viszont már a végleges verziót tölthetik le.

Keenan és csapata nagyon büszke a Wasteland 2-re, amelyről elmondta, hogy szívvel-lélekkel csinálták, és személyiségük sok része megtalálható minden sarkában. Reméli, hogy a játékosok örömüket lelik ebben az alaposan kidolgozott világban és annak részleteiben.

"Az életem és a játékok jövőjéről alkotott képem visszaváltoztathatatlanul átalakult azok nagylelkűségének és lelkesedésének köszönhetően, akik lehetővé tették, hogy mindez megtörténjen. Sosem fogom elfelejteni a Matt Findley elnökkel töltött napi 12 órákat, amikor a magánüzenetekre válaszoltam a Kickstarteres kampány ideje alatt. Ez olyan kapcsolatot alakított ki a jövőbeli játékosokkal, melyet a játékok fejlesztése során még sosem tapasztaltam.

'Nem tudom, miből fizetem ki a jövő havi lakbért, de mindenképp NPC akartam lenni a játékban' - amikor ilyen és hasonló üzenetek sorát láttam, az olyan intenzitást adott a fejlesztésnek, amit sehol máshol nem találnék meg" - írta Keenan, akinek feltehetőleg ez volt az utolsó Kickstarteres tájékoztatója. A következőt valószínűleg már Brian Fargo fogja írni, és az így fog kezdődni: Brian Fargo büszkén mutatja be a Wasteland 2-t."

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward