Csak jövőre jön a lemezes Hitman

Viszont megtudtuk, mire számíthatunk az áprilisi és májusi epizódokban, és bizony mindkettő meglehetősen jól hangzik.

Csak jövőre jön a lemezes Hitman

Arról már sokszor írtunk, hogy némi kavarás után a Square Enix úgy döntött, hogy a Hitman végül epizodikus formában jelenik meg. Ebből az első csomag, a Hitman Intro Pack holnap, azaz március 11-én lesz megvásárolható 15 dolláros áron, és a bétában már látott két bevezető küldetést, valamint a párizsi pályát tartalmazza.

Szerencsére azonban nem kell sokat várnunk arra, hogy egy még kellemesebb környezetbe utazhassunk el embereket eltenni láb alól. A Square Enix bejelentette, hogy áprilisban már érkezik is a következő epizód, ahol kitalált olaszországi partmenti városba, Sapienzába látogathatunk el.

A hasonló olasz városkákra jellemzően itt is keskeny utcákon sétálhatunk végig, ahol a turisták mindenféle boltba igyekeznek, vagy éppen a nagy központi téren kávézgatnak. Ezen kívül felfedezhetünk majd egy templomot, egy villát, sőt, még a katakombákba is bemehetünk. A célpontunk Silvio Caruso lesz, aki egyébként egy vegyifegyver-kutató, és valahol a városban üzemelteti titkos laborját. Miután az úriembert kivontunk a forgalomból, még a halálos vírust is meg kell semmisítenünk a laborban.

Ezt követően a májusi frissítésben Marokkóba utazunk el, Marrakesh városába, ami egy sokkal zajosabb és lepukkantabb környék, mint Sapienza. A helyzet nem egyszerű: a helyi nagykövetségen egy svéd bankár rejtőzik, akit csalás miatt akarnak elítélni, éppen ezért a nép a konzulátus előtt tüntet. Mindezt pedig igyekszik kihasználni a helyi tábornok, hogy megpróbálja megdönteni a hatalmat, és magát helyezni az élre. Ennek megfelelően a fő helyszínek a nagykövetség környéki utcák és maga a nagykövetség lesznek, de bejárhatunk egy közeli iskolát is, ahol éppen a hadsereg állomásozik.

Ha tehát érdekel a játék, érdemes lehet belevágni az epizodikus modell ellenére is, az új tartalmak ugyanis elég jól hangzanak. De ha ez nem lenne elég, a Square Enix most bejelentette, hogy az egybecsomagolt dobozos verzió csak 2017 januárjában fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward