CS: GO - Overwatch program

Önszabályozó játékosközösség. De ki őrzi az őrzőket?

CS: GO - Overwatch program

A Valve új, Counter-Strike: Global Offensive-hez tervezett programja, az Overwatch arra szolgál, hogy maguk a közösség tagjai intézkedhessenek a problémás játékosok ügyében.

A program keretében bizonyos játékosok felügyelői címet fognak kapni olyan statisztikák alapján mint pl. győzelmek aránya vagy a játékórák száma. Ezek a felügyelők megnézhetik azokat a felvételeket, amelyek olyan meccsekről készültek, amelyekről csalásokat vagy visszaéléseket jelentettek, és eldönthetik, hogy szerintük mi történt (a visszaélések elkerülése végett a meccsen résztvett játékosok neveit megváltoztatják). A kollektív döntés megszületése után a Valve eldönti, hogy szükség van-e kizárásra, a különböző felügyelők pedig jutalmat kapnak, ha döntésük egységes volt.

Ez a folyamat a League of Legends Tribunal programjához hasonló, melyet a Riot Games vezetett be nemrég, hogy kigyomlálja játékából a csalókat és a rendbontókat. A Valve elmondta, hogy a rendszer jelenleg bétában van, egyelőre próbaügyekkel tesztelik működését és az eredményeket gondosan ellenőrzik és elemzik, hogy finomhangolhassák a rendszert. A terv az, hogy hosszú távon az egész Overwatch programot a közösség irányítsa.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward