Crytek: Warface EU/US megerősítés

A Trion Worlds és Crytek megerősítették ingyenesen játszható online shooter játékuk európai és egyesült államokbeli megjelenését.

Crytek: Warface EU/US megerősítés

A Trion Worlds és Crytek megerősítették ingyenesen játszható online shooter játékuk európai és egyesült államokbeli megjelenését. A játék rendelkezésre áll még Ausztrália, Új-Zéland és Törökország területén is a Crytek GFACE platformján, illetve a Trion Red Doorján keresztül.

"A Trion vezető szerepet tölt be a játékipar forradalmasításában azáltal, hogy prémium kategóriás online játékokat hoz a nagyobb műfajokon belül, bevált platformokon" - nyilatkozta Cevat Yerli.

"Ezen platformkombináció, a GFACE és Warface, mutatják a Crytek elkötelezettségét aziránt, hogy innovatív új módokat dolgozzanak ki arra, hogy magas szintű élményeket és AAA játékélményt biztosítsanak felhasználóiknak. Ezért alakítunk ki szoros stratégiai kapcsolatot a legjobb online kiadókkal a világ minden táján."

A Warface közeljövőben játszódó világát a CryEngine 3 kelti életre, folyamatosan bővülő PVE tartalommal és teljes értékű multiplayerrel és PVP-vel csábít. A játéknak jelenleg 2 millió regisztrált felhasználója van Oroszországban.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward