Crytek a GFACE-en

A Crytek játékai is jelen lesznek az új online közösségi portálon, a GFACE-en, melyen keresztül streamelt játékokkal játszhatunk.

Crytek a GFACE-en

A Crysis fejlesztője, a Crytek bejelentette, hogy jelen lesz az új online közösségi játék platformon, a GFACE-en, amely egyelőre zárt bétában leledzik, és megjelenésének nincs még határozott időpontja. Az oldalon a Crytek készülőben lévő új játékából, a Warface-ből már láthatunk is képeket

Az oldal ingyenes játéklehetőséget kínál webes felületen keresztül, amely a képek szerint Android és iOS kompatibilis lesz. A játékok streamelve érkeznek hozzánk, (hasonlóan az OnLive szolgáltatásaihoz), és használatukhoz nem szükséges semmit letölteni. Egyelőre arról nincs információ, hogy pontosan milyen játékkal játszhatunk majd ilyen módon, csak annyit lehet tudni, hogy hardcore játékok is lesznek.

A játékokon kívül a GFACE közösségi funkciókat is kínál, mint pl. chat, kép- és videómegosztás, és virtuális partik.

"A GFACE segítségével a felhasználók valós időben fedezhetik fel és tapasztalhatják meg az élményt" – nyilatkozta Cevat Yerli, a Crytek vezetője. "Jelmondatunk, a "Play. Together. Live" összefoglalja küldetésünk célját, hogy újraálmodjuk azt, ahogyan játszunk, ahogyan egymással kommunikálunk. Azt szeretnénk, ha mindenki, mindenütt ingyen játszhatna."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward