Crysis 2 gyűjtői változat

Egy német terjesztő weblapján feltűntek az első képek a Crysis 2 limitált kiadásáról, melyet "Nano-Edition" névre kereszteltek.

Crysis 2 gyűjtői változat

Egy német terjesztő weblapján feltűntek az első képek a Crysis 2 limitált kiadásáról, melyet "Nano-Edition" névre kereszteltek. A Webhallen.com-on megjelent információkat az Eurogamer fordításában olvastuk. Az előbb említett oldalról azóta levették a képeket, de természetesen a netről semmi nem tűnik el nyom nélkül, azóta számos más helyre felkerültek.

A "Nano-Edition"-ben lesz egy exkluzív nanoruha fílinges hátitáska, melynek méretei 46x34 cm, egy 20 cm-es szobor és egy 176 oldalas art book, amit fém dobozban tálalnak nekünk. Mint manapság minden játékhoz, ehhez is járnak online extrák: azonnali hozzáférés magasabb rankokhoz, kilockolható tárgyak, egy exkluzív dögcédula, SCAR hologram és egy fegyver skin.

A PlayFront által lementett képek a PS3 verziót ábrázolják, arról még nem jött infó, hogy a PC-s és Xbox 360-as változat különbözik-e majd valamiben. Megtudtuk azt is, hogy mennyi lesz a pakk ára. Készüljetek fel, ugyanis nem kevesebb, mint €158 (ez idehaza 50 ezer forint körüli árat sejtet).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward