Contrast - két új előzetes

Két új előzetes a különleges, művészi játékhoz, melyekben a fényekkel és az árnyékokkal játszhatunk

Contrast - két új előzetes

Két új előzetest kapott a Compulsion Games független kanadai stúdió játéka, a Contrast, melyet a Pax Easten mutattak be először a nagyközönségnek. Korábban már röviden bemutattuk ezt a különleges, 20-as évek varietéit idéző, szürreális hangulatú játékot, melynek főhőse egy Didi nevű kislány, akinek a szülei különváltak. A lány Dawn nevű képzeletbeli barátjával útra kel, hogy újra összehozza szüleit. Dawnnak különleges képessége van: eggyé tud válni az árnyékokkal és képes közöttük utazni - innen jönnek a játék rejtvény elemekkel gazdagított platform elemei.

Az egyik új előzetes Didiről szól, a kísérőzene (Cissie Redgwicktől a Gimme That Swing) nagyon jól illusztrálja ennek a különleges játéknak a hangulatát. A második előzetes zenéjére sem lehet panasz, a szám címe House on Fire, és Laura Ellis jazzénekesnő adja elő. Ez a dal kifejezetten a Contrasthoz készült a fejlesztők és a WaveGeneration Audio együttműködésével.

A játék november 15-én fog megjelenni digitális formában PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és az új konzol indulása után PS4-re is kijön. Az alkotók a gyűjtői kiadást később szeretnék Európában dobozos formában is kiadni. A gyűjtői kiadás a kísérőzenét (mp3-ban) és egy művészeti albumot tartalmaz, ezeket az extrákat a sima kiadás tulajdonosai később külön megvásárolhatják, ha kedvük tartja. A gyűjtői kiadás a megjelenésig Steamen 25%-os kedvezménnyel 14,99 Eurós áron előrendelhető. A sima kiadás ára várhatóan 10 Euró körül lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward