Consortium: The Tower - jöhet a trilógia második része

A Consortium folytatása egyetlen felhőkarcolóban játszódik, és a fejlesztők rengeteg lehetőséget ígérnek.

Consortium: The Tower - jöhet a trilógia második része

A Consortium: The Tower egy kevésbé ismert játék második része, ami nem más, mint a Consortium, amit 2014-ben teszteltünk le, de hiába vártunk a Master Editionre belőle, sajnos még mindig istentelenül bugos volt. Akkor azt rebesgették a fejlesztők, hogy ez egy trilógia első része, és ha minden jól megy, 2015-ben megkapjuk a folytatást. Nos, így 2016-ban már kijelenthetjük, hogy nem ment minden jól, mert a fejlesztők még csak most kezdtek el pénzt gyűjteni a Figen a második részre. A csapat 300 ezer dollárt szeretne kapni, és büszkén hirdeti, hogy a befektetők között ott van a BioWare egykori alapítója, Dr. Greg Zeschuk is (a Figen lehet részesedni az esetleges nyereségből is, ha befektetünk, nem pedig csak támogatunk).

De mi is ez a Consortium: The Tower? Nos, nagyon hasonlít az első részhez, ami nem titkoltan a Mass Effectből merített inspirációt, még az űrhajónk is, ahogy anno Morte fogalmazott "egy Tesco gazdaságos Normandy" volt. A The Tower alcímből talán sejthető, hogy a helyszínt ezúttal lecserélték, már nem egy űrhajón leszünk, hanem egy felhőkarcólóban.

A készítők különösen a beszélgetési rendszert hangsúlyozták ki, ami ígéretük szerint szabadabb, részletesebb és jobb lesz minden más játéknál. Átverhetjük, megfélemlíthetjük, felbérelhetjük, vagy egyszerűen csak meggyőzhetjük az ellenfeleinket, közben pedig kapcsolatot kell kialakítanunk a csapattársainkkal, a Konzorcium képviselőivel és a londoni rendőrséggel.

A megjelenést jelenleg 2018 első negyedévére taksálják, PC-re, Macre, Xbox One-ra és PS4-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward