Command & Conquer béta

Jövőre indulhat a béta, amely az EA szerint igen hosszú lesz. Az új C&C még el sem készült, de máris megosztotta a rajongókat.

Command & Conquer béta

A Command & Conquer bétatesztje 2013 első felében veszi majd kezdetét és a sorozat történetének leghosszabb bétája lesz - jelentette be az EA. A cég közösségi menedzsere a C&C blogon a következőkkel magyarázta a játék fejlesztését körülvevő eddigi nagy csendet: "Úgy döntöttünk, hogy hagyjuk, hogy a játék magáért beszéljen a szokásos marketing felhajtás helyett. Ezzel együtt azonban még pár hónapig várni kell, amíg újabb információt tudunk közölni – egyszerűen nem akarunk a játékról beszélni, hanem szeretnénk inkább megmutatni."

Az új C&C, amit a BioWare Victory fejleszt, megosztotta a sorozat rajogótáborát. Generals 2 címen kezdte, aztán átváltott ingyenesen játszható modellre.

A közösségi menedzser tudomásul vette a F2P modellel kapcsolatos negatív reakciókat, és a C&C4-et emelte ki a szériából mint azt a darabot, amely nem felelt meg az elvárásoknak: "Az itteni csapat és én is tudjuk, hogy a korábbi részeknek voltak problémái, volt, amelyiknek több, volt, amelyiknek kevesebb. A C&C4 (igen, megneveztem!) különösen alulteljesített az elvárásokhoz képest. Tudjuk, mit éreztek, és sokat beszélgetünk a fejlesztőcsapattal a játékmechanikáról, programrészekről és meta-játékról az új, készülőben lévő darabbal kapcsolatban.

Mindannyiunk fejében ott a terv arról, hogy milyen irányba akarunk haladni az új Command & Conquerrel: olyan nagyszerű RTS-t akarunk készíteni, amely büszkén viselheti a C&C logót. Igen, az irány új, és valószínűleg sokan azt mondanák, hogy ez nem az "igazi" C&C, ahogy akkor is mondták, amikor a Generals megjelent.

Számomra a Command & Conquer nemcsak a Tiberiumról, Kane-ről és az őrült Yuriról szól, sokkal inkább a magával ragadó, poénos és minőségi RTS élményről. Ez az, amit szeretnénk elérni, csak másképp. Elnézve, ami a játékból eddig elkészült, és figyelembe véve a F2P játékokkal érkező szolgáltatást valóban úgy gondolom, hogy ez a játék nagyszerű Command & Conquerré válhat. Veletek, Rajongókkal együtt dolgozunk azon, hogy egyre jobbá tegyük."

Kapcsolódó cikkünk:

Feltámasztják a Command and Conquer szériát

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward