COH: Megfagyhatnak a katonák

A THQ bemutatta, hogy az új Company of Heroes játékban milyen innovatív időjárás szimulációs eszközöket fognak már használni.

COH: Megfagyhatnak a katonák

A THQ bemutatta, hogy az új Company of Heroes játékban milyen innovatív időjárás szimulációs eszközöket fognak már használni. Az új technek köszönhetően a szovjet fronton csontig átfagynak majd katonáink, a keleti front a játékban is olyan brutális lesz, mint amilyen a második világháború idején volt.

Az időjárás rendszert a Relic új Essence Engine 3.0 és a ColdTech hívta életre, utóbbiban van egy úgynevezett "extreme cold" mechanika, mellyel elkapták 1941 és a -40 fok átható érzését. Ilyen hidegben már percek alatt megfagy az ember bőre, így az ezeken a térképeken lerakott gyalogos egységek fokozatosan megfagynak, hacsak nem kerülnek tűz közelébe vagy állomásoztatjuk őket épületekben. A dinamikusan jövő hóviharok tovább fokozzák a hatást, ekkor különösen veszélyes gyalogosnak kint lenni.

A hó szintén dinamikusan lesz megjelenítve, lehullik, eltűnik és felhalmozódik épületek tetején és járműveken. A játékos eltávolíthatja, leolvaszthatja. A hó mélysége hatással lesz az egységek menetsebességére, és látható lesz benne a járművek és gyalogosok nyoma, hacsak el nem fedi a frissen lehullott hó. A jégnek szintén lesz szerepe, lassíthat vagy akár be is törhet egységeink alatt (mondjuk egy tó tükre), az orosz vizekbe veszejtve katonáinkat. Idővel a jég is újraképződhet.

A Company of Heroes 2 várhatóan 2013 elején jelenik meg PC-re.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward