CoD TV reklám, BC2 térképpakk...

A legújabb COD reklámmal bajban lesz a Battlefield csapat ha fogást akar találni rajta, mert ezt végre nagyon eltalálták, poén lett.

CoD TV reklám, BC2 térképpakk...

A legújabb COD reklámmal bajban lesz a Battlefield csapat ha fogást akar találni rajta (ha még nem láttátok volna, akkor itt van még egyszer kedvenc paródiánk: eredeti, paródia), mert ezt végre nagyon eltalálták, poén lett.

Nem is érdemes foglalkozniuk vele, a figyelmet fent lehet tartani egy új Bad Company 2 letölthető tartalommal is. A VIP Map Pack 7 négy új térképet hoz be, amikből kettő a "rajongók kedvence", ezek az Oasis és a Harvest Day.

A korábbi Bad Company térképek át lettek dolgozva a folytatáshoz, azaz minden elpusztítható, feljavították a grafikát, szebbek a fények, valamint a hangok és háttérzajok is jobbak lettek. A változások nem lesznek drasztikusak, aki játszott a régi pályákon, az otthon fogja érezni magát az új változatukon.

A másik két térkép, a Cold War és Heavy Metal a játék single-player részéből erednek. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs. A térkép pakk ingyenes lesz a PC-s és VIP konzol játékosoknak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward