CoD: Ghosts - olcsó upgrade az új konzolokra, szóló kampány

10 dollárért upgadelhetjük PS3-as ill. Xbox 360-as játékunkat az új konzolokra. Szóló kampány részletek.

CoD: Ghosts - olcsó upgrade az új konzolokra, szóló kampány

Az Activision a Gamescomon tájékoztatott mindenkit arról, miként vesz részt a Call of Duty: Ghosts a PS3-ról PS4-re upgrade programban. Ez a teljesen opcionális program lehetővé teszi, hogy akinek PS3-ra már megvan a CoD: Ghosts, az olcsón vásárolhassa meg PS4-re. Ez az összeg területtől függően 10 Dollár/Euró ill. Font lesz (ajánlott ár, tehát ez még változaht). Az Amazon és a GameStop által meghirdetett programok keretében az Xbox 360-as verzió tulajdonosai szintén ezen az áron megkaphatják az Xbox One-os verziót a játékból.

Mindkét akció csak korlátozott ideig lesz érvényben, és szintén korlátozott ideig lehetőség lesz a szezonbérletek tartalmát és a játékbeli eredményeket is átvinni a következő generációs konzolokra ingyenesen. Az Activision szeretné, ha mindenki számára egyszerű és kényelmes lenne az átmenet az új konzolokra, és a jövő héten még több részlettel szolgálnak majd ezzel kapcsolatban.

Tegnap már beszámoltunk a CoD: Ghosts multiplayer részleteiről, ma legyen itt egy kis ízelítő a szóló kampány történetéből, amelyben vadonatúj karakterekkel és helyszínekkel találkozhatunk. A sorozat történetében először játszhatunk az esélytelenebb oldalon álló féllel. Egy szakasz tagjaként olyan ellenfelek ellen kell harcoljunk, akik túlerőben vannak és tűzerejük is nagyobb, mint a miénk.

A szóló kampány egy nagyszabású elképzelhetetlen eseménnyel indul, amelyben az ellenség hatalmas erejű fegyverei segítségével elpusztítja Amerikát és teljesen átalakítja az általunk ismert világot. Otthonunk romokban hever, körülöttünk minden elpusztult. Testvérünkkel együtt egy rejtélyes repülőcsapat maradékaira bukkanunk, akik Ghosts néven ismertek. Velük együtt nemcsak meg kell védenünk azt, ami a világból megmaradt, hanem meg is kell akadályozzuk, hogy tovább folytassák a pusztítást véget vetve ezzel mindennek, ami az életünket jelenti. A történet egyik írója Stephen Gaghan, a Traffic Oszkár-díjas forgatókönyvírója, aki a Syriana és a Call of Duty: Ghosts rendezője is.

Alant megtekinthető a multiplayer előzetese, főszerepben természetesen a kutyával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward