CM: F1 2012 és Race Stars infók

F1 2012 és Race Stars screenshotok és infók. 

CM: F1 2012 és Race Stars infók

Kezdjünk talán a komolyabbal. Az új F1 játékban lesz min legeltetnünk a szemünket, ezt az újonnan befutott screenshotok is bizonyítják. Az F1 2012 szeptember 21-én kápráztathat el minket PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. A kiadó közre adott egy rövid leírást is a játék alapvető funkcióiról (sajtókiadvány fordítása):

Champions mód: A 2012 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP 6 világbajnokot szerepeltet, név szerint: Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Jenson Button, Fernando Alonso, Sebastian Vettel és Michael Schumacher. A Codemasterst ez arra inspirálta, hogy csináljon egy gyors játékmódot, ami azonnal az akció közepébe hajít minket. A szcenárió alapú játékban egy ringbe dobnak a hat világbajnokkal, hogy bizonyíthassunk, mi vagyunk az első számú bajnokok.

Season Challenge: Ebben a karrier módban 10 versenyből álló szezonok vannak. Egy kis csapatnál kezdünk, választanunk kell egy rivális versenyzőt, akit úgy érzünk, hogy meg tudunk verni. Ha több versenyen keresztül sikerül ezt abszolválnunk, akkor helyet kapunk egy jobb autóban. Így kell magunkat szépen lassan felküzdeni, míg végül bajnokká válhatunk egy jó csapatnál, 10 5 körös versenyt teljesítve.

Young Drivers Test: Ez vezeti be a játékosokat a FORMULA 1 világába, megtanít, hogyan vezessünk FORMULA 1-es autót. Ezt a Young Drivers Tesztbe való bedobásunkkal teszi, az Abu Dhabi Yas Marinán. Ennek egy valós esemény adott inspirációt, bepattanhattok a Red Bull, Ferrari vagy McLaren autójába, hogy teljesítsétek a tutorialt és megtanuljátok kihozni a legjobbat a versenygépekből. Tudjátok mikor érdemes KERS-t nyomni és hogyan használjátok a DRS-t.

Localised Weather: A Codemasters Formula One szériája sztenderdet állított az időjárás megvalósítására versenyzős játékokban, most is jönnek új fejlesztések. Az újítások az időjárás rendszerben az F1 2012 Active Track technológiájával ötvözve lehetővé tesz lokalizált esőket, a pálya különböző részein. Amikor a pálya egyik szakasza vizás, máshol pedig száraz, így tovább fokozódhat a verseny feszültsége és új stratégiákat kell bevetni.

Új USA GP 2012: A Formula 1 idén visszatér az Egyesül Államokba, méghozzá egy új aszfaltcsíkra, Austinba (Texas). A nagyon várt verseny pályája 5.515 km hosszú, 20 kanyart tartalmaz és 40 méteres szintkülönbség van a legmagasabb és legmélyebb pontja közt. Olyan ikonikus pályarészektől kapott ispirációt, mint a Silverstone Backetts vagy a 8-as kanyar az Instanbul Parkban. Az F1 2012-ben benne lesz minden aszfaltcsík a bővített 2012 naptárból, így ott lesz a német Hockenheimring is.

Pályaismertető: Az F1 2012 ezúttal részletesen átvezet majd titeket az egyes versenypályákon, méghozzá az F1 tesztpilóta és Codemasters technikai tanácsadó Anthony Davidson kommentárja segítségével. Davidson végigbeszél nektek egy teljes kört mind a 20 pályán, kiemelve hol kell fékezni, gázt adni és ellát sok hasznos technikai tanáccsal, hogy segítsen azt a plusz néhány tizedet vagy századot megcsípni minden körben.

F1 2012 Demo: Az első alkalommal a sorozat történetében lesz teljes értékű demó a bolti megjelenést megelőzően. Az F1 2012 demóban két új lehetőséget próbálhattok ki. Részt vehettek a Young Driver Teszten és a Season Challenge első futamán. További részletek a demóval kapcsolatban később várhatóak.

[bold]F1 Race Stars

[/bold]

A jópofa spin-off játékról is összeállítottak egy rövidke "fícsör listát" a Gamescom tiszteletére, nézzük, hogy mit tartogat nekünk a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező családi arcade versenyzős játék novemberben.

 

[list type="unordered"]

[*]Autentikus. A karikírozott szereplők listáján ott vannak minden FIA Formula 1-es csapat pilótái.

[*]4-en játszható osztott képernyős multiplayer van benne, egymás ellen vagy csapatban is játszhatunk, vagy a RaceNeten keresztül 11 másik játékossal online. A RaceNeten rendszeresen lesznek közösségi események is.

[*]A pályák igazi F1 aszfaltcsíkokról lettek mintázva, de mindegyik át lett alakítva, hogy legyenek bennük ugratások, rövidítések és plusz erőket adó felszedhető extrák. A megerősített pályák közt ott van a francia, belga és japán pálya, valamint a Monaco GP.

[*]Az erők közt olyasmiket találunk, mint a Safety Car, ez egy adott ellenfelet tart fel, az esős idő viszont mindenkit. Az esőfelhő az első helyen állónak nehezíti meg a dolgát, de lesz csúzli és légcsavarszél trükk is.

[/list]

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward