Claptrap őrzi az emléked, Michael

Michael John Mamaril hatalmas Borderlands rajongó volt egészen élete 22. életévéig, amikor elhunyt rákban.

Claptrap őrzi az emléked, Michael

Michael John Mamaril hatalmas Borderlands rajongó volt egészen élete 22. életévéig, amikor elhunyt rákban. A barátja, Carlo - aki szintén imádja a játékot -, megkereste a Gearbox Softwaret azzal a kéréssel, hogy a Borderlands kis csodabogár robotjai, a Claptrapek valami módon állítsanak a fiúnak emléket.

A Soundcloud-on végighallgathatjátok Claptrap búcsúbeszédét, és a Gearbox részvétnyilvánítását a család és barátok felé. A Gearbox ígéretet tett arra is, hogy beveszi Mamarilt a Borderlands 2-be, mint NPC karaktert

A csapat igyekszik közeli kapcsolatot kialakítani a közösséggel, áprilisban például segítettek egy férfinak megkérni a barátnője kezét (írt nekik arról, hogy mennyire szeretik mindketten a játékot és egymást, a Gearbox pedig csinált nekik egy vicces videót). Hasonló dolgokat egyébként más játékokban is láthattunk, igaz inkább az MMO szerepjátékokra jellemző az ilyesféle kötődés. World of Warcraftban is emeltek már NPC-t elhunyt játékosnak és leánykérésekre is volt már példa, igaz utóbbihoz nem igazán tettek hozzá semmit a fejlesztők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward