Civ V: Gods&Kings - új gameplay lehetőségek

A legfrissebb fejlesztő naplóban mesélnek egy kicsit arról, hogy hogyan passzintották be az új gameplay mechanikát a már meglévőbe és nyitottak meg egy új lehetőséget a világ meghódítására.

Civ V: Gods&Kings - új gameplay lehetőségek

A vallás visszatér, az új Civ V kiegészítőben. A legfrissebb fejlesztői naplóban mesélnek egy kicsit arról, hogy hogyan passzintották be az új gameplay mechanikát a már meglévőbe és nyitottak meg egy új lehetőséget a világ meghódítására.

 

A kiegészítő nem csak újrahasznosítja a Civilization IV és a korábbi iterációk már ismert kódjait, itt a játékosok alapíthatnak és elterjeszthetnek saját ízlésük szerint formált vallásokat. Jön két új város állapot, 9 új civilizáció, csodák, szcenáriók, épületek és egységek. A harc fel lett újítva mind földön és vízen, csakúgy mint a diplomácia és a kémkedés.

 

A Gods & Kings kiegészítő június 19-én jelenik meg az Egyesült Államokban, 22-én pedig mindenhol máshol. Részletes előzetesünket és tesztünket itt olvashatjátok róla (kiegészítettük egy értékelővel, mert nem láttuk értelmét újratesztelni, csodásan működött anno a preview kód).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward