Címet változtat a War Z

Szerzői jogi problémákra hivatkozva megváltoztatják a botrányairól elhíresült játék címét.

Címet változtat a War Z

A hozzá kapcsolódó botrányokról elhíresült War Z, melyet a Hammerpoint Interactive fejlesztett, nevet változtat, az új "Infestation: Survivor Stories" lesz. A játék közösségi menedzsere, Kewk elmondta, hogy ezt a döntést azért hozták, mert nem akarják, hogy összekeverjék őket egy hasonlóan hangzó című alkotással. "Bár az indulás után sokáig nem akartuk átnevezni a játékot, különös tekintettel arra, hogy közel egymillió regisztrált játékosunk van, végül úgy döntöttünk, hogy a meglévő közösség és a jövőbeli játékosok érdekeit legjobban azzal szolgáljuk, ha mégis megtesszük." Kewk azt is elmondta, hogy a meglévő játékosokat nem fogja hátrányosan érinteni ez a változás.

Kapd össze a térdeidet Jani, mert ezek utolérnek és elveszik a termoszomat!

Három lehetőség van, ami a háttérben lehet, az egyik a Brad Pitt-féle World War Z (Z világháború), amelyet nemrég mutattak be, a másik a Dean Hall által készített és még mindig fejlesztés alatt álló DayZ, a harmadik pedig az, hogy így akarják tisztára mosni a nem éppen hófehér nevet (esetleg ezek kombinációja).

A The War Z-t gyakran vádolják azzal, hogy lopott a DayZ-ből, és indulása óta több botrány is kibontakozott körülötte. A darab plakátja mindenhonnan összelopkodott képek alapján készült, a reklámok félrevezették a játékosokat és kozmetikázott információkat közöltek a játékkal kapcsolatban, a mikrotranzakciós boltban való vásárlás nélkül nem igazán lehetett játszani és a modok törölték a fórumukról a negatív hozzászólásokat. A játékkal kapcsolatban olyan komoly minőségi kifogások merültek fel, hogy tavaly decemberben, két nappal az indulás után Steamről is lekerült egy időre. Áprilisban meghackelték a War Z-t és fórumát, és hozzáfértek a játékosok adataihoz.

Kapcsolódó cikkeink:

[link href="https://ipon.hu/hir/feltortek_a_war_z_szervereit/24728" target="_blank"]

Feltörték a The War Z szervereit[/link]

A The War Z botrány

War Z: nem a küldetésekről szól

Zombis MMO jön: The War Z

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward