Chaos Reborn Kickstarteren

Készül a klasszikus ZX Spectrum játék, a Chaos: The Battle of Wizards folytatása.

Chaos Reborn Kickstarteren

Julian Gallop, legendás brit fejlesztő nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint pl. az eredeti X-COM játékok. Gallop szófiai székhelyű kis csapatával most szeretné elkészíteni a Chaos: The Battle of Wizards folytatását, amely 1985-ben jelent meg ZX Spectrumra és kultusz klasszikussá vált. Ha a Kickstarteres kampány sikerül, és összejön a 180 000 dollár, akkor a Chaos Reborn névre hallgató stratégiai RPG 2015 májusában jelenhet meg PC-re, Macre és Linuxra.

A körökre osztott játékban lényeket megidéző varázslót alakítunk, akinek feladata hogy talpon maradjon az arénában, ahol több ellenféllel is szembe kell néznie. A játéknak van egy érdekes mechanikája, lehet benne blöffölni, vagyis lényidézés helyet illúziókat is teremthetünk. Ha azonban ellenfelünk sejti, hogy turpisságot követtünk el, megtagadhatja az illúziót és ezzel megsemmisítheti.

A jelenlegi prototípus egyelőre még csak az egymás elleni multiplayert tartalmazza, de a terv az, hogy készül majd koop és kampány mód is, ill. lesznek klánok és kereskedhetünk is. Az alábbi videóban Gollop mutatja be a játékot, Ken Levine pedig - aki nagy X-COM rajongó -, beszáll a népszerűsítésbe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward