Champions online: Zárt bétateszt a küszöbön

A Cryptic Studios, aki a City of Heroes-t is készítette, szépen halad a Champions Online-al, az előbbi rajzfilmszerű hősökkel és gonoszokkal tarkított utódjával.

Champions online: Zárt bétateszt a küszöbön

Bizonyára már sokan kezdték érezni egy újabb MMO hír hiányát, ezért nem is húzzuk tovább! A Cryptic Studios, aki a City of Heroes-t is készítette, szépen halad a Champions Online-al, az előbbi rajzfilmszerű hősökkel és gonoszokkal tarkított utódjával.

Aki már most nem tud ellenállni a játék csábításának az regisztráljon és talán kap egy kulcsot a bétához. Klikk!

Jack Emmert kreatív igazgató is nagyon várja már a bétát: "Ez a zárt béta teszt egy nagyon izgalmas lépés a Champions Online fejlesztésében!" Azt is hozzá tette, hogy "Mi itt a Cryptic irodáiban már jó ideje játszunk a játékkal és alig várjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk a Champions Online-ban és ugyan olyan jól töltsék majd az idejüket a játékkal, mint mi!".

Az eddigi információk alapján a Champions Online teljes szabadságot ad majd hősünk tökéletes testreszabásában, és ez alatt nem csak a billiónyi kosztümdarabot és kinézetet kell érteni, hanem az erőit és képességeit is mi állítjuk össze. A hősnek a karrierjét meghatározó főellenségét is nekünk kell kitalálnunk (mint például Batman-nek Joker vagy Superman-nek Lex Luthor), csak úgy mint a háttértörténetét. Így a Champions Online egészen egyedi élményben részesíthet minket, ahogy felfedezzük a játék hatalmas rajzfilm univerzumát.

Screenshotok itt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward