CD Projekt RED konferencia (FRISSÍTVE!)

Ahogy azt már a korábbi hírünkben is beharangoztuk, 8 órától ebben a hírben nézhetitek a Witcher játékokért felelős CD Projekt RED konferenciáját.

CD Projekt RED konferencia (FRISSÍTVE!)

Véget ért a CD Projekt RED és a GOG.com rövidke konferenciája, amely három témát érintett: The Witcher 3: Wild Hunt, The Witcher Adventure Game, valamint bemutatták a legújabb GOG.com-os fejlesztést, a GOG Galaxy-t.

The Witcher 3: Wild Hunt

Eddig csak annyit tudtunk a megjelenésről, hogy valamikor jövő februárban számíthatunk Geralt új kalandjára, most viszont már konkrét időponttal vártak minket. A játék február 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Nem mellesleg megmutatták a dobozrajzot is, egészen jól néz ki, de nem annyira, mint az előrendelői oldal a GoG honlapon (van hivatalos honlap is, az már multiplatform). Jól hallottátok, a mai naptól előrendelhető a játék számos helyen. Ahogy azt illik, ezzel párhuzamosan bemutatták az egyes verziókat is:

Standard kiadás

Az alap kiadás meglepően gazdagon meg lett pakolva. Manapság már minden földi halandó hozzászokott ahhoz (sajnos), hogy a normál változatban nem kap mást csak egy DVD tokot és pár DVD-t a játékkal, esetleg egy papírfecnit valami első napos DLC-vel. A CD Projekt RED szótárában szerencsére nem ez olvasható a normál verzió címszó alatt, amiért riszpekt nekik. Nézzük mit is pakoltak bele:

- A játék + használati útmutató

- Rövid történeti összefoglaló az eddigi részekről

- Soundtrack

- Matricák

- Térkép

Limitált gyűjtői változat

Ez tényleg egy exkluzív kiadás, már a doboz is nagyon impozáns, amiben érkezik. Ennek legnagyobb durranása egy valóban minőségi, kézzel festett, polystone griffes szobor, amihez jött egy "Így készült" videó is, érdemes megnézni. A doboz tartalma:

- A játék + használati útmutató

- Kézzel festett griffes szobor

- Fém Vaják Medál

- Soundtrack

- Matricák

- Térkép

- Fémdoboz a játéknak

- 200 oldalas keményfedeles művészeti album

Digitális verzió

A GOG.com-mal az oldalukon, lehetetlen volt, hogy ne csináljanak egy ilyen változat is a játékból. Természetesen DRM mentesen fog megjelenni online a játék és előtölthető lesz, hogy a megjelenéskor azonnal nekieshessetek. A virtuális "doboz" tartalma:

- DRM mentes játék

- Digitális művészeti könyv

- Bónusz videók

- Nagy felbontású térkép

GOG exkluzívok:

- Kibővített soundtrack

- The Witcher dark horse képregény

- Egyedi hátterek

- Neverwinter Nights és a 3 kiegészítője

Végül pedig kaptunk egy fergeteges gameplay videót is a játékból, ezt mindenképpen nézzétek meg:

The Witcher Adventure Game

A Witcher táblás játék virtuális térben való újjászületése már kezd kiforrni, éppen ezért időszerűnek érzik teszt szakaszba léptetni. A TWAG egyébként egyszeri megvétellel lesz játszható, nem ingyenesen játszható cím. A játéknak hamarosan indul tehát a multiplayer bétája, méghozzá gog.com/galaxy portálon. Galaxy? Mi ez a Galaxy?

GOG fejlesztések: GOG Galaxy

Lerántották a leplet a GOG Galaxy-ról, ami egy teljesen opcionális online rendszer, mely megadja nektek a választás szabadságát. A kliens telepítése nem kötelező, de könnyít a felhasználói életén és egyéb előnyökkel is jár.

Először is végre elhozza az áhított automatikus frissítést a játékokhoz, de persze ha valaki jobb szereti ezt manuálisan csinálni, szíve joga. Másodszor pedig megkísérli összehozni a különböző plaformok által szanaszét tördelt játékos társadalmat. Nem tudtok játszani a barátaitokkal, mert egyikőtök Steamen a másikotok meg GOG-on vett meg valamit? A Cross Play funkció ezt kívánja megoldani. Sajnos ha jól értettük visszafelé nem lesz kompatibilis a régebbi játékokkal, de az újaknál amik támogatják elhoz majd olyan dolgokat is mint az acsik rendszere.

Nagyjából ennyi volt a CD Projekt RED konferencia, nem volt rossz, bár szívesen láttunk volna néhány screenshotot a Cyberpunkból is. A Witcher 3-ra azért sikeresen ráhangoltak minket :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward