CD Projekt RED konferencia

Ma este 8-kor élőben nézhetitek meg itt az iPonon a Witcher játékokért felelős lengyel fejlesztőstúdió, a CD Projekt RED konfereciáját, melyen sok izgalmas bejelentésre számítunk!

CD Projekt RED konferencia

Magyar idő szerint ma este 8-kor élőben nézhetitek meg itt az iPonon a Witcher játékokért felelős lengyel fejlesztőstúdió, a CD Projekt RED konfereciáját, melyen sok izgalmas bejelentésre számítunk!

A fő attrakció természetesen a The Witcher 3: Wild Hunt lesz, mely ugyan csak a jövő év elején jelenik meg, de így is fényévekkel hamarabb mint a Cyberpunk 2077, ami körül eléggé nagy a csend. Utóbb említettet 2013-ban jelentették be, egy őrületesen jó CGI kedvcsináló kíséretében, ami a stúdió bevallása szerint leginkább arra készült csak, hogy tehetséges fejlesztőket nyerjenek meg a projektnek, vagyis toborzáshoz. Lassan azért már számíthatunk néhány képkockára a játékból, örülnénk, ha ez lenne a konferencia egyik apropója.

Visszatérve az új Witcherre, most fogják bejelenteni a játék gyűjtői kiadásait és minden bizonnyal kapunk egy új előzetest is, "eddig soha nem látott jelenetekkel". Ez viszont még nem adna alapot ekkora felhajtásnak, úgyhogy számítunk valami többre is, egy kis meglepetésre. Ki tudja, ha nem a Cyberpunk, akkor talán előveszik fiókban lapuló "They" FPS projektet a robot/űrlény terroristákkal... bár ez még kevésbé valószínű. Néhány óra és minden kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward