Carmagedon: Reincarnation - Macre és Linuxra is

A vártnál is sikeresebbnek bizonyult a Carmageddon: Reincarnation Kickstarteres gyűjtése.

Carmagedon: Reincarnation - Macre és Linuxra is

Miután a Kickstarteres akció segítségével a célul kitűzött összeg 156%-át sikerült elérniük, az alkotók megerősítették, hogy lesz Mac-es és Linuxos verziója is a Carmageddon Reincarnationnek. Az angol Stainless Games stúdió 400000 dollárt kért, és 625143-at kapott a 30 napos kampány után. A játék támogatói a nekik járó példányon kívül pólókat, posztereket, a játék autóiról mintázott miniatűr modelleket kapnak, és lehetőségük lesz, hogy gyalogosként szerepeljenek a játékban. A legnagyobb támogatók vezetők lehetnek a saját maguk által tervezett autójuk kormánya mögött. Ez utóbbi a díj igen hamar elkelt, és azok kapták, akik 10000 dollárt szántak a játék támogatására.

"Az eredmény jócskán felülmúlta elvárásainkat, és megmutatta, hogy ez a fajta finanszírozási modell mennyire fantasztikus lehet a független fejlesztők munkáihoz" -  nyilatkozta Patrick Buckland, a stúdió egyik alapítója és egyben elnöke. "Nagyon örülünk, hogy azok között az úttörő stúdiók között lehetünk, amelyek a Kicstarter segítségével munkálkodhatnak. Fantasztikus lehetőség ez a független stúdiók és a játékosok számára egyaránt."

A stúdió másik alapítója, Neil "Nobby" Barnden hozzátette: "Szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak, amiért az elmúlt hónapot izgalmassá és sikeressé tették. Fantasztikus élmény volt kapcsolatba lépni mindazokkal, akik pénzt áldoznak arra, hogy projektünk megszülethessen. Minden stúdiónak, akik azon gondolkodnak, hogy kipróbálják ezt a lehetőséget csak ajánlani tudjuk a Kickstartert. Őrületes, fárasztó, de nagyon-nagyon megéri."

Kapcsolódó cikkeink:

Jön a Carmageddon: Reincarnation

Aprók nagyban 06.05. - Carmageddon: Reincarnation - először mozog a játék

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward