Camelot Unchained: dobozos példányok, kiterjesztett célok

A Dark Age of Camelot MMO Kickstarteres szellemi örököse idén májusban ért el sikereket a közösségi finanszírozásos oldalon.

Camelot Unchained: dobozos példányok, kiterjesztett célok

A Dark Age of Camelot MMO Kickstarteres szellemi örököse idén májusban ért el sikereket a közösségi finanszírozásos oldalon. A fejlesztő City State Entertainment 2,2 millió dollárt szedett össze, ami nem sokkal van a minimálisan kitűzött 2 millió fölött. A lényeg viszont, hogy összejött a pénz és halad a munka. A közösségnek viszont számos kérdése van a játékkal kapcsolatosan, amit a srácok igyekeztek megválaszolni a legfrissebb Kérdések&Válaszok blogposztjukban.

A témák közt ott volt a gyűjtői dobozos kiadás is, melyből limitált példányszám készül, de elérhető lesz, viszont nem a kiskereskedők kínálatában. Szeretnék ugyanis megkerülni a többletköltségeket, amik az ottani terjesztéssel járnának.

Sűrűn kérdeztek még a nevek előfoglalásával kapcsolatosan, hogy hány tárgyat aggathatunk majd magunkra, illetve pontosabb információkat a mágia rendszerről. Utóbbi kérdésre sajnos még nincs válasz, mivel az még nem érte el végleges formáját. Arra viszont van, hogy engedik a közösségnek is, hogy készítsenek add-on-okat a játékhoz (UI-hoz és hasonlókhoz, mint például a WoW-ban), mindaddig, amíg azok nem nyitnak kiskapukat és nem használják őket csalásra.

Nem utolsó sorban pedig felmerült a további pénzgyűjtés kérdése is, egy újabb Kickstarter hajrá formájában. Ha ezt át tudják vinni, akkor elindulnak a kiterjesztett célok felé és új fejlesztőket is vesznek fel...

Kapcsolódó cikkeink:

Camelot Unchained: 2 milliót kérnek az MMO-ra

Camelot Unchained – 500-1000 fős csatákat terveznek

Mark Jacobs kitálal és új céget alapít

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward