Camelot Unchained alfa augusztusban

A támogatók ősszel már kipróbálhatják a fajokat, kasztokat, a monumentális csatákat és építkezhetnek is.

Camelot Unchained alfa augusztusban

A City State Entertainment, a Camelot Unchained fejlesztője bejelentette, hogy a támogatók már augusztusban kipróbálhatják az MMO alfa verzióját. A stúdió vezetője Mark Jacobs elmondta, hogy a támogatók számítsanak rá, hogy az alfa még erősen oldschool-jellegű, és nem az általában a marketingesek számára fontosnak tartott értékek és "szexi dolgok" fognak benne kidomborodni, viszont ki lehet már próbálni benne a tömeges ütközeteket, az alkotók ugyanis szeretnék alaposan próbára tenni az ezt lehetővé tevő technológiájukat. Az alfában többféle kaszt és faj lesz játszható, de a szintezés, fejlődési rendszer tesztelésének lehetősége valószínűleg későbbre marad, mert a fejlesztők egyelőre még nem erre fognak koncentrálni.

A Camelot Unchained megjelenési dátuma 2015 decemberére lett kitűzve, és Jacobs szerint a fejlesztés megfelelő tempóban halad. Azt azért még hozzátette, hogy a megjelenés ideje nincs kőbe vésve, hiszen két év hosszú idő, így ez naiv dolog lenne, de természetesen arra törekednek, hogy betartsák a határidőket.

Arra is fény derült, hogy a Camelot Unchained még nem a játék végleges címe, nagyon valószínű, hogy változni fog, de azt még nem tudni, mennyire lesz más. Az MMO honlapja a jövő héten átalakul, akkor már többet fognak mondani ezzel kapcsolatban. Lesznek még változások ezután is, a honlap teljes átalakítása február elején fog megtörténni.

A Camelot Unchained és Mark Jacobs (Dark Age of Camelot) neve hallatán főként a PvP és a monumentális csaták jutnak az ember eszébe, nem az építkezés, pedig a játékban ennek is meglesz a rendszere, méghozzá nem is akármilyen. Az ambiciózus rendszer segítségével Minecraft-szintű kreatív alkotások létrehozására lesz lehetősége a játékosoknak. Persze bizonyos keretek között: "Szeretnénk lehetővé tenni a játékosoknak, hogy ultrakreatívak legyenek az épületek megtervezése során, anélkül hogy a vidéket fa- és kő nemi szervek borítanák el" - írták a fejlesztők, akik ezért még jól át fogják gondolni, hogy mit fognak megengedni a rendszerben és mit nem. Az építkezést egyébként az ígéretek szerint szintén ki lehet majd próbálni az augusztusi alfában.

Alant az építkezést korai tesztverzióját láthatjuk működés közben.

Kapcsolódó híreink:

Camelot Unchained - 2 milliót kérnek az MMO-ra

Camelot Unchained: 500-1000 fős csatákat terveznek

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward