Call of Duty Ghosts gépigények

Álleejtős rendszerkövetelmények, dedikált szerverek, kooperatív mód.

Call of Duty Ghosts gépigények

Mielőtt egy kicsit lejjebb csúszna a tekintetetek, jobb ha tudjátok, hogy a következő néhány sor csak erősidegzetűeknek ajánlott!

Epilepszia veszély!

Minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ vagy jobb

RAM: 6 GB RAM

HDD: 50 GB

VGA: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 vagy jobb

Sound: DirectX kompatibilis hangkártya

DirectX: 11

Internet: Szélessávú internet szükséges a multiplayerhez, internetkapcsolat kell (bármilyen) a termék aktiválásához.

Ajánlott rendszerkövetelmények:

VGA: NVIDIA GeForce GTX 780

(Forrás: Nvidia)

Mi szóltunk. Már az is vicces, hogy 50 giga kell ahhoz, hogy felmásszon az egész játék a gépre, de a 6GB RAM... Az ajánlott grafikus kártya meg, *agyvérzést kap* azt jelzi, hogy itt van a jövő generáció. Próbálok kapaszkodni a billentyűzetbe, de az orvosok rángatják a lábam és át akarnak tenni a betegszállító ágyra. Tessék tehát készülődni, mert ha maxon akartok játszani PC-n már a next-gen kezdetétől fogva, akkor komoly beruházásra lesz szükség.

Az 50GB tárhelyigény egyébként lehet, hogy általánossá fog válni, mert már a Killzone: Shadow Fall is annyit akar. Összehasonlításképpen azért említsük meg, hogy a BioShock Infinte például mindössze 20 gigát kért minimumhoz, 30-at ajánlotthoz. A Saints Row 4 beérte 10-zel, míg a BF4 már 30-at is megeszik.

Nézd csak kutya, dedikált szerver! Futás, hozd vissza!

Folytassuk is inkább jó hírekkel. Az Inifnity Ward megerősítette, hogy a Call of Duty: Ghosts multit tolhatjátok minden platformon dedikált szervereken (nem csak PC-n és Xbox One-on). Ez azt jelenti, hogy jelen és jövő generáción is!

"Annak érdekében, hogy mindenkinek a legjobb élményben lehessen része a platformtól, lakhelyétől és internetkapcsolatától függetlenül, implementáltunk a Ghosts-ba egy hibrid rendszert, pontosabban dedikált és listen szerverek keverékét, így a játék mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtja majd. Mindezt ötvöztük az új párkereső technológiánkkal, ami szintén segít az online kapcsolatunkhoz legjobban illeszkedő társak kiválasztásában."

A dedikált szerverek lényege, hogy a játékosok egy harmadik félhez kapcsolódnak és nem közülük valaki lesz a host, mint az igen elterjedt peer-to-peer megoldások esetében. Ez többnyire alacsonyabb pinget és minimális lagot eredményez, de elég drága fenntartani. A költségek csökkentése végett a kiadók túlnyomó részt inkább licencelnek szervereket, olyan szervezetektől, mint a gameservers.com. A készítők szeretnének majd szerverböngészőt és bérelhető szervereket is elérhetővé tenni az indítás után, de ez még a jövő zenéje.

A dedikált szerverek tehát visszatérni látszanak, például a Killzone: Shadow Fall-hoz is lesznek majd!

Végül pedig zárjunk egy kis kiszivárgott infóval. Kikerültek ugyanis a Ghosts multis achievementjei, amik alapján leszűrhetővé vált, hogy a játékban lesz kooperatív mód is. Valami olyasmire számíthatunk, mint a Treyarch féle zombimód, ennek Extinction lesz a neve. Az achi listát az Exophase-en átnézhetitek, de vigyázat, mert sztori spoilereket is tartalmaz!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward