Call of Duty: Ghosts - Elmetrükközés az utolsó DLC-ben

Pár nap múlva érkezik a Ghosts negyedik, és egyben utolsó DLC csomagja, négy új pályával és az Extinction sztori zárásával.

Call of Duty: Ghosts - Elmetrükközés az utolsó DLC-ben

Egészen pontosan augusztus 5-től ugorhatnak fejest az új kalandba az Xboxosok, a Call of Duty: Ghosts - Nemesis ugyanis a Microsoft konzolplatformokon debütál először. A DLC 14.99 dollár (~3500Ft) külön, illetve a Season Pass részeként is beszerezhető az eddigi három másik tartalommal (Onslaught, Devastation, Invasion) együtt, $49.99 (~11700Ft) körüli áron. Lássuk, mit is kapunk pontosan ennyi pénzért.

Goldrush: a helyszín egy elhagyatott aranybánya az Egyesült Államok délnyugati részén, ahol nem csak az ellenfelekre, hanem különböző, hirtelen megnyíló (bányász)aknákra és száguldó csillékre is oda kell majd figyelnünk. A legjobb pedig egy falkányi farkast küldhet rá ellenfeleire, szóval lesz nemulass.

Subzero: az elhagyatott kanadai tengeralattjáró bázisról egyik pillanatról a másikra evakuálták az embereket. Vajon mi állhat a dolog hátterében? Nem más, mint egy rejtélyes és vérszomjas lény, amit akár be is vethetünk a harc közben. Nekünk egy kis The Thing utánérzésünk támadt tőle, de ez nem baj, sőt.

Dynasty: tradicionális kínai épületekkel teletűzdelt pálya, opcionális légitámogatással. A fejlesztők szerint az egyik legszebb multis pálya, amit valaha készítettek - legyen igazuk.

Showtime: ha a Dynasty a legszebb, akkor a Showtime a legkisebb pálya a CoD játékok történetében, ami nem csoda, mivel a Call of Duty 4: Modern Warfare - Shipment nevű mapjára épül, ami szintén rendkívül kicsi. Aki a legtovább marad életben, háromféle killstreak közül zsákolhat be egyet: automata gépágyú, légi úton eljuttatott segélycsomag, vagy gáztámadás a kínálat.

Extinction Episode 4: Exodus: utolsó felvonásához érkezik az Extinction című idegen-invázió is, melyben egy csapatot kell megtalálnunk és kimenekítenünk a cryptidek karmai(?) közül. Ez viszont nem lesz olyan egyszerű, mint gondolnánk, mivel új ellenfelekkel is meg kell küzdenünk. Ők az Ősök, akik elmetrükkökkel és egyéb pszi-képességekkel nehezítik meg a dolgunkat. A leírások után pedig következzen néhány percnyi konkrét játékmenet, hogy még tisztábban lássátok, mire számíthattok:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward