Browser játék a Katamari fejlesztőjétől

Keita Takahashi, a Katamari Damacy alkotója visszatér egy multiplayer böngészős játékkal, melynek címe Glitch lesz. A Tiny Speck stúdió agymenése 11 Óriás fejében játszódik. "El kell döntened hogyan alakítod a világot: építkezel, fejlesztesz, képességeket tanulsz és együttműködsz, vagy éppen versenyzel másokkal egy hatalmas állandó világban."

Browser játék a Katamari fejlesztőjétől

Keita Takahashi, a Katamari Damacy alkotója visszatér egy multiplayer böngészős játékkal, melynek címe Glitch lesz. A Tiny Speck stúdió agymenése 11 Óriás fejében játszódik. "El kell döntened hogyan alakítod a világot: építkezel, fejlesztesz, képességeket tanulsz és együttműködsz, vagy éppen versenyzel másokkal egy hatalmas világban."

 

Takahashi már maga mögött is hagyta Tokiót, hogy csatlakozhasson a kanadai csapathoz. "Tudjuk mennyire nehéz elszakadni a megszokott dolgoktól, hogy valami teljesen újszerűt alkossunk. Mindig is nagyon tiszteltük Keita munkáját és nagyon szomorúak voltunk, mikor néhány éve visszavonult a játékiparból, ami elmondása szerint egy kissé tompa és egyhangú lett."

Takahashi játékai nagyon kreatívak voltak, de nem éppen elsők eladások tekintetében. 3 játékot rendezett a Namconál, ezek a már említett Katamari Damacy, ennek folytatása, a We Love Katamari és a Noby Noby Boy. Az eredeti Katamari játék egyébként 5 folytatást is megélt.

A Glitch jelenleg béta fázisban van, a facebook oldalhoz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward