Breach: Shooter XBLA-ra és PC-re

Az Atomic Games egyik képviselője a PAX East 2010-en felfedte, hogy az eredetileg csak Xbox Live Aracade-re készülő multiplayer shooter, 6 héttel az XBLA után megérkezik PC-re is, de ugyanúgy csak letölthető formában. Az Atomic még egyelőre nem döntött a digitális disztribúciós platformot illetően.

Breach: Shooter XBLA-ra és PC-re

Az Atomic Games egyik képviselője a PAX East 2010-en felfedte, hogy az eredetileg csak Xbox Live Aracade-re készülő multiplayer shooter, 6 héttel az XBLA után megérkezik PC-re is, de ugyanúgy csak letölthető formában.

No de mi is ez a Breach pontosan? A játék alapvetően a fedezékekre és az elpusztítható környezetre épít, minden egyes kilőtt golyó nyomot hagy majd a falakon, földön vagy plafonon (ki milyen rosszul céloz). Alapból négy különböző karakterosztály van benne, amihez plusz egy csatlakozik, ha mester szintre vittünk két másikat. Az XP arra használható, hogy gadgeteket, térképeket vagy játékmódokat nyissunk ki, illetve begyűjtsük a 23 fajta fegyvert. A játék abszolút fókuszában a 8v8 multi áll, illetve a már említett a fedezékrendszer és a pusztítás/robbantgatás.

A PAX-on játszható demóban 3 karaktert lehetett kipróbálni, ezek a Rifleman, a Gunner és a Recon voltak. A Rifleman egy M16-ossal feszít, remek átmenetet képez a nyers erőre és az ügyeskedésre építő játékstílusok közt, míg a Gunner egy golyószóróval felszerelve gyorsan rendet vág a tömegben, ha kell. A Recon az antiszociálisabb játékosoknak lett kitalálva, inkább a távolból szedegetheti le a prédát, ha ügyesen kihasználja a fedezékrendszert.

A Joystiq-es kollégáknak volt alkalma kipróbálni helyben a játékot, készítettek is egy csinos hands-on-t, amit ajánlunk minden angolul tudó olvasónknak. Ők helyenként (nevezetesen a fedezékek mögött) egy kicsit darabosnak találták az irányítást, de méltatták az remekül sikerült környezet elpusztíthatóságot, rengeteg lehetőség van benne, a robbantások pedig látványosak és stílusosak. A mesterlövészeknek lehetősége van kivenni akár egyetlen téglát a falból és azon át kukucskálva leszedni az arra járókat. Ha az Atomic még egy kicsit csiszol a grafikán és az irányításon, akkor elérheti a célját, nevezetesen a Battlefiled 1943 leiskolázását (ami szintén egy letölthető shooter).

A legfontosabbat majd elfelejtettük: a játék ára mindössze 15 dollár lesz!!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward