Borderlands DLC infók

Randy Pitchford reagált a Borderlands negyedik letölthető tartalmáról kiszivárgott információkra, de láthatóan nem idegesítette fel magát túlzottan a dolgon.

Borderlands DLC infók

Randy Pitchford reagált a Borderlands negyedik letölthető tartalmáról kiszivárgott információkra, de láthatóan nem idegesítette fel magát túlzottan a dolgon. "Olyan mintha elolvasnád egy film piszkozatát, amit még be sem jelentettek, nem hogy ki nem adtak." - nyilatkozta az IGN-nek. "Igen, talán megtudhatsz pár dolgot, de az még nem az igazi, csak megőrjít ha filózgatsz rajta."

A környezet, az ellenfelek, a küldetések, a karakterek és helyszínek... mindent kibányásztak az 1.31-es patch fájljaiból. Pitchford azért elviccelődött, hogy "tartogathat még pár szuperszaftos titkot" a tarsolyában.

A negyedik Boroderlands DLC egy Claptrap robot lázadásról szól, amit a Ninja Claptrap vezet. Elegük lévén a szolgaságból felkelnek a szabadságért. Még halott embereket is "feltámasztanak" néhány robot alkatrésszel megtoldva, hogy segítsenek harcolni az ügyükért. Találunk majd köztük néhány ismerős arcot... :)

Amennyiben kíváncsiak vagytok a kiszivárgott dolgokra, rágjátok át magatokat a Gearbox fórumokon, találtok infót bőségesen. A DLC egyelőre nem kapott megjelenési dátumot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward