Borderlands 2 részletek

A Game Informer legfrissebb száma szolgáltatott nekünk néhány új infómorzsát az új Borderlands játékkal kapcsolatosan, ahogy arra számítani lehetett.

Borderlands 2 részletek

Ahogy arra számítani lehetett, a Game Informer legfrissebb száma szolgáltatott nekünk néhány új infómorzsát a Borderlands 2-vel kapcsolatosan.

A 2012-ben érkező FPS-ben lesz 4 játékossal játszható kooperatív mód, az előző epizód választható karakterei pedig most NPC szerepet töltenek be. Helyettük így 4 teljesen új szereplő jön majd be. Az első 'Salvador, the Gunzerker', a címlapon közölt kigyúrt fazon. Ő képes lesz mindkét kezében fegyvert hordani, bármilyen legyen is az.

A Borderlands 2 pénzneme az Eridium, ezzel fejleszthetitek fegyvereiteket és járgányotokat. Az első rész 3 képességfás modellje ebben a játékban is visszatér.

A dinamikus fősztorival kapcsolatos küldetésekkel a történetmesélést próbálják majd elmélyíteni. A narratíva egy bizonyos cél megközelítésére épít majd. Az NPC-k sokat fejlődtek, a velük való beszélgetés interaktívabb lesz. Ja és a legfontosabb: újra láthatjuk a Claptrap robotokat! :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward